Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies - GDPR για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Πληροφορίες

Πληροφορίες Αποστολής

Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας στο BabyTreasure e-shop, θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας και θα περιλαμβάνει τα είδη που έχετε επιλέξει, τον κωδικό της παραγγελίας καθώς και το συνολικό κόστος της.

Σε επόμενο email και sms θα ενημερώνεστε για τον χρόνο παράδοσης, καθώς και την επιβεβαίωση για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέξατε.

Όταν προετοιμαστεί η παραγγελία σας, θα παραλάβετε email και sms που θα αναφέρει την εταιρία courier με την οποία έχουμε στείλει το δέμα σας, καθώς και το μοναδικό αριθμητικό-κωδικό δρομολόγησης για το πακέτο της παραγγελίας που θα παραλάβετε. Με τον αριθμό αυτό έχετε τη δυνατότητα να ανιχνεύσετε την παραγγελία σας στην εταιρεία ταχυμεταφορών μέσα από το link της εταιρείας διακίνησης.


Για να κάνετε αναζήτηση της αποστολής σας με Ελτά Courier πατήστε εδώ.


Σημείωση: Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες και μπορεί να διαφέρει σε εξαιρετικά ιδιαίτερες περιπτώσεις.
Έξοδα Αποστολής


Το κόστος αποστολής είναι 2€*. Για αποστολή με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται οι δυσπρόσιτες περιοχές) επιβαρύνεστε με 3€ επιπλέον κι έτσι το τελικό κόστος θα είναι 5,00 ευρώ.

*Ισχύει για προϊόντα συνολικού πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους έως 4κιλά, επιπλέον κιλό +1€Η BabyTreasure.gr μπορεί να πραγματοποιήσει αποστολές προϊόντων και σε διευθύνσεις άλλων χωρών. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί η παραγγελία σας σε διεύθυνση του εξωτερικού, θα πρέπει προηγουμένως να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικά στο 2312 200701 ή με e-mail στο info@babytreasure.gr προκειμένου να ενημερωθείτε για το κόστος των μεταφορικών και τον χρόνο παράδοσης (διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα προορισμού).
Δωρεάν αποστολή στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Δωρεάν αποστολή όταν η παραγγελία είναι ίση ή υπερβαίνει τα 35 ευρώ.
  • Δωρεάν αποστολή με χρήση αντικαταβολής όταν η παραγγελία είναι ίση ή υπερβαίνει τα 60 ευρώ.
  • Δωρεάν αποστολή με ή χωρίς χρήση αντικαταβολής όταν η παραγγελία σας παραδίδεται εντός Θεσσαλονίκης (δείτε τον χάρτη παρακάτω)


Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα απευθείας παραλαβής της παραγγελίας σας από την έδρα μας, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, κατά το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας!


Στον παρακάτω χάρτη βλέπετε τις περιοχές εντός Θεσσαλονίκης, στις οποίες τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ ! Οι περιοχές αυτές εμφανίζονται με πορτοκαλί χρώμα. Οι περιοχές που εμφανίζονται με γκρι χρώμα, έχουν χρέωση αποστολής και αντικαταβολής 
Τηλέφωνο επικοινωνίας:

2312 200701, 6975513305

Διεύθυνση έδρας:

Ελ.Βενιζέλου 68

ΤΚ 56728,  Νεάπολη

Θεσσαλονίκη


Για αποστολές εντός Ελλάδος τα προϊόντα θα σας αποσταλούν, στην διεύθυνση παραλήπτη που μας έχετε υποδείξει, με υπηρεσία ταχυμεταφορών (Courier).

Σημείωση: Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε για τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρισης παραγγελίας.

Σημείωση 2: Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σας παραδοθεί ημέρα Σάββατο στη διεύθυνση της επιλογής σας, τότε υπάρχει μια έξτρα επιβάρυνση 3€ και θα πρέπει να μας ενημερώσετε στα σχόλια της παραγγελίας σας γι' αυτό.


Επιπλέον έξοδα αποστολής, μπορεί να προκύψουν μόνο σε παραγγελίας μεγάλου όγκου και πάντοτε θα προηγείται η έγκαιρη ειδοποίηση και έγκριση/αποδοχή σας.


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Τα προϊόντα αποστέλλονται στην Κύπρο με πλοίο μια φόρα την εβδομάδα. Το πλοίο ταξιδεύει από Θεσσαλονίκη κάθε Πέμπτη και οι παραδόσεις των προϊόντων στους χώρους των πελατών μας στην Κύπρο θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Οι παραδόσεις γίνονται Door to Door, δηλαδή στον χώρο που θα μας υποδείξετε.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: 3-7 εργάσιμες ημέρες

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για δυσπρόσιτες περιοχές. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το προϊόν θα παραδίδεται στο κοντινότερο κατάστημα courier και θα μπορείτε να παραλάβετε από εκεί. (Υπάρχουν  70 καταστήματα σε όλη την Κύπρο)

Δείτε τις χρεώσεις στον τιμοκατάλογο που ακολουθεί:


ΒΑΡΟΣ                  ΤΙΜΗ

1Κιλό                    € 5.80
2 έως 5 Κιλά        € 6.00
6Κιλά                    € 8.00
7 Κιλά                   € 9.00
8 Κιλά                   € 10.00
9 Κιλά                   € 11.50
10 Κιλά                 € 12.50
11 Κιλά                 € 14.00
12 Κιλά                 € 15.50

Χρέωση αντικαταβολής: +2,50€

Υποσημείωση: Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής express, με αεροπορική αποστολή, κατόπιν αιτήματος σας.

Παρακάτω βλέπετε ενδεικτικά τις χρεώσεις της υπηρεσίας express 

ΒΑΡΟΣ                          ΚΟΣΤΟΣ

έως 2 κιλά                    12.40€
3 κιλά                            18.80€
4 κιλά                            21.90€ κ.ο.κ


Loading...